Zzp’ers

Finance professional

In Nederland zijn er meer dan een miljoen zzp’ers. Zzp staat voor zelfstandige zonder personeel. Een zzp’er is dus in feite een bedrijfje dat bestaat uit een persoon. Deze persoon kan ingehuurd worden door bedrijven om bepaalde taken uit te voeren. Deze taken kunnen van alles zijn. Je wordt dus ingehuurd voor je specialisme en hier zal je ruim voor betaald krijgen. Het fijne van het zijn van zzp’er is dat je verschillende opdrachten kan doen en niet aan een bedrijf vast zit. Je hebt ook de macht om te bepalen welke opdrachten je wel of niet wil doen. Zo creëer je eigenlijk gewoon je eigen droombaan. Natuurlijk moeten er wel genoeg opdrachten binnenkomen als je de macht wil hebben om te kiezen welke opdracht je aanneemt. In ieder geval werk je voor veel verschillende bedrijven en doe jij wat jij leuk vindt, namelijk jouw eigen specialisme.

Finance professional

Een finance professional is iemand die als zijn of haar specialisme alles rondom de financiën van een bedrijf weet. Een finance professional werkt als zzp’er en kan ingehuurd worden voor een opdracht of als interim medewerker. Een interim medewerker is iemand die een tijdelijke functie in een bedrijf vervult. Zo’n functie is vaak perfect voor een zzp’er, omdat hij of zij wel de benodigde kennis heeft, maar niet voor eeuwig bij hetzelfde bedrijf wil werken. Een finance professional wil natuurlijk altijd het beste resultaat behalen voor de opdracht waarvoor hij of zij ingehuurd wordt. Dit is zo, omdat een zzp’er altijd een goede naam wil houden. Je kan er dus bij een zzp’er vanuit gaan dat de diensten die worden geleverd van erg goede kwaliteit zijn.

Financiële zaken

Een zzp’er zal dus altijd goed werk leveren, waardoor niet alleen de opdracht goed uitgevoerd wordt, maar waardoor jouw bedrijf ook successen kan boeken. Een finance professional kan ingezet worden in alle mogelijke bedrijven. Hij of zij kan werken in een groot bedrijf, een middelgroot bedrijf of een klein bedrijf. Alles is mogelijk, want de diensten worden aangepast op het bedrijf. Als de opdracht binnen is, beslist de finance professional of deze haalbaar is met zijn kennis, waarna de opdracht geaccepteerd of geweigerd wordt. In ieder geval is het voor elk bedrijf belangrijk om de financiële zaken op orde te hebben. Als er dus tijdelijk niet genoeg personeel is om alle financiële zaken te regelen, dan kan een finance professional te hulp schieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *