Carwrapping

carwrapping

Een populair alternatief voor het laten spuiten van je auto is carwrapping. Op deze manier kan je je auto er uit laten zien zoals je maar wil en er je droomauto van maken. Het werkt als volgt; door middel van speciale folie wordt je auto als het ware “ingepakt” zodat er een totaal nieuwe look bestaat. Deze speciale folie die wordt gebruikt bij carwrapping is flexibel en vormt daarom makkelijk om de auto heen en kan elke vorm aannemen. Het is beschikbaar in alle denkbare kleuren en bedrukkingen die met alleen spuiten niet te realiseren zijn. Naast het geven van een nieuwe look beschermt het de auto ook. Vooral voor de echte autoliefhebber is carwrapping perfect.

 

Waarom carwrapping?

Er zijn enorm veel reden om je auto te laten wrappen. De meest logische reden is voor de looks, door de auto te wrappen is het helemaal zoals je wil en bovendien kun je makkelijk een nieuw kleurtje kiezen door het opnieuw te laten wrappen van de auto. Daarnaast zijn er een aantal grote voordelen aan het wrappen van een auto. Een groot voordeel van carwrapping is dat het de lak van de auto beschermt en er voor zorgt dat de lak niet verkleurt. Een ander voordeel is dat het makkelijk te vervangen en verwijderen is waardoor je de auto er bij verkoop helemaal nieuw uitziet. Bovendien is het een stuk goedkoper dan het laten spuiten van je auto en die bespaarde centen kun je dan gebruiken om bijvoorbeeld andere accessoires voor je auto te kopen. Carwrapping is ook veel bestendiger voor krassen dan autolak waardoor je auto er goed uit blijft zien. De laatste twee voordelen zijn dat er een ruim aanbod in kleuren is en dat het ook eenvoudig te voorzien is van belettering. Genoeg redenen om je auto te laten wrappen dus.

Onderhoud

Het onderhouden van een auto de gewrapt is, is vergelijkbaar met het onderhoud van een normale gelakte auto. Een van de belangrijkste dingen is om vogelpoep zo snel mogelijk te verwijderen, die vreet enorm op de lak en ook op een wrap. Daarnaast wordt het aangeraden om de auto met de hand te wassen en als het een keer niet anders kan is een wasstraat ook prima. Naast het met de hand wassen van de auto zijn er speciale middelen om de auto mee schoon te maken die ervoor zorgen dat de folie op en top blijft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *