Zeg doei tegen mascara

Russian volume (wimpers)

Het is tegenwoordig niet meer weg te slaan en ook jij hebt het vast voorbij zien komen; wimperextensions. De wimpers zijn er in vele soorten en maten en veelal niet schadelijk, als je je door een professional laat helpen. Dit klinkt waarschijnlijk heel erg verleidelijk en dat is het ook. Dus zit jij nog te kloten met mascara klodders en krijg je je waterproof mascara er bijna niet af? Daar hoef je allemaal niet aan te denken bij deze wimperextensions. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op YouTube naar voor en na resultaten en laat je nog meer overtuigen. Ben je meer van de dramatische look? Dan zit je gebakken met de Russian volume wimpers, met die knallende volume in je wimpers steel jij de show.

Russian volume

Russian volume zegt het al, er zit veel volume in. En wie wil dat nou niet? Die volume maakt je gezicht vrouwelijker en je stapt praktisch je bed uit en het zit goed. De Russian volume wimpers bestaan uit wimpers en kunnen van 2 tot maximaal 6D worden gezet, groot dus. Dit is wel afhankelijk van wat jij wenst en wat gezond is voor jouw wimpers. Overleg dit dus ook goed met de specialist die de wimperextensions zet.

Zetwijze wimperextensions

Zo’n Russian volume wimper extension wordt per wimper gezet. Dit is niet schadelijk! Sommige mensen twijfelen aan de zwaarte, maar ook deze zorg kan je bij jezelf weghalen. Je voelt het minder dan andere extensions door fijnheid en lichtheid. Na het plaatsen moeten je wimpers wel 24 uur droog blijven, zodat de lijm goed kan hechten.

Verversen voor beste resultaat

Ben je enthousiast geworden over deze extra look en wil je graag indruk op de wereld blijven maken, denk er dan aan dat het belangrijk is je Russian volume Na 3 weken weer op te vullen. Dit zorgt ervoor dat je set schoon en netjes blijft. Verder is dit belangrijk voor de gezondheid van je eigen wimpers. Gooi de mascara maar in de prullenbak en zet wimperextensions voor het gemak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *