Cloud oplossingen in Utrecht

Cloud oplossingen

Ben je op zoek naar een systeem dat alle gegevens binnen jouw bedrijf synchroniseert? Zou je het ook zo fijn vinden als alle medewerkers vanaf andere apparaten bij hun zakelijke gegevens kunnen? In Utrecht worden cloud oplossingen aangeboden door een specialist op het gebied van ICT die deze wensen werkelijkheid kan maken. Het komt vaak voor dat medewerkers te maken hebben met langzaam werkende computers of een onvolledige synchronisatie van gegevens, hier kan een cloud systeem de oplossing voor zijn om zo de productiviteit en accuraatheid van het werk niet langer in de weg te staan. Ondernemers zijn steeds afhankelijker van computers en de mogelijkheden waarover deze beschikken. Velen schaffen een duur hard- of software pakket aan om zo alle belangrijke gegevens te synchroniseren. Wanneer je gebruik maakt van de cloud oplossingen, is dit helemaal niet nodig! Cloud oplossingen leiden tot een eenvoudige, veilige manier om belangrijke gegevens te synchroniseren en vanaf elk apparaat en elke locatie toegankelijk te maken voor een vast bedrag per maand.

 

Hoe gaat het in zijn werk

De cloud oplossingen worden voornamelijk verstrekt aan het MKB. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een “cloud stack”, een samenstelling van verschillende cloud diensten, zijn de gewenste gegevens vanaf elke locatie en elk apparaat toegankelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan e-mails, maar ook aan verschillende office programma’s die over belangrijke bedrijfsdata beschikken. Het is hierbij uiteraard van belang dat de privacy en beveiliging gewaarborgd worden, er zijn dan ook verschillende beveiligingsopties beschikbaar. De cloud oplossingen zijn altijd en overal online beschikbaar, waardoor jouw bedrijfsdata te allen tijde in te zien is. Hier is slechts internetverbinding voor nodig, waarna thuiswerken veilig en eenvoudig kan worden gerealiseerd. Het is mogelijk de cloud oplossingen precies af te stemmen op de wensen en behoeften van jouw bedrijf, wat leidt tot optimaal gebruikscomfort en relevante techniek. Deze oplossingen worden met een flexibele en uitstekende service gewaarborgd voor een vast bedrag per maand. Hiermee voorkom je ook nog eens de aanschaf van dure hard- en software.

 

Populaire “cloud stacks”

De meest voorkomende samenstelling van verschillende cloud diensten betreft een cloud oplossing van Microsoft 365, Egnyte en Solarwinds N-central. Het Microsoft 365 pakket levert een volledige intelligente oplossing inclusief Windows 10, Office 365, Enterprise Mobility & Security en Azure, waardoor veilig en creatief samenwerken mogelijk wordt gemaakt. Egnyte verzorgt een volledige opslag in de cloud met verschillende mogelijkheden en Solarwinds N-central beheert en monitort alle systemen binnen jouw bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *